Artikli v košarici ×

V nakupni košari ni artiklov.

Redoljub

REDOLJUB VAM DOSTAVI VSE
PISARNIŠKE POTREBŠČINE

info pomoč:
tel. 070 377 577
info@redoljub.si

RINČNE MAPE

Mape z rinčnim mehanizmom služijo vpenjanju in arhiviranju luknjanega gradiva. Izdelane so iz reciklirane lepenke debeline 1,8mm, kaširane v papir prevlečen s polipropilensko folijo. Na voljo so v živih intenzivnih barvah z dvorinčnimi ali štiririnčnimi mehanizmi različnih dimenzij.
Mape s pritisnim mehanizmom imenovane tudi klip mape ali kabinet mape služijo vpenjanju neluknjanega gradiva. Izdelane so iz reciklirane lepenke debeline 1,8mm, kaširane v papir prevlečen s polipropilensko folijo.
Kataloške mape ali mape za predstavitve imajo na prednji in hrbtni strani navarjen vložni žepek, ki omogoča da zunanji izgled mape izdelamo po svojih željah. Izdelane so iz reciklirane lepenke debeline 1,8mm, kaširane v papir prevlečen s polipropilensko folijo. Na voljo so z dvorinčnimi ali štiririnčnimi mehanizmi različnih dimenzij in oblik.
Mape za revije služijo arhiviranju revij, katalogov, uradnih listov in drugih publikacij brez luknjanja. Izdelane so iz reciklirane lepenke debeline 1,8mm, kaširane v papir prevlečen s polipropilensko folijo.
Prikaži opis

18 Artiklov

na stran

Pogled vrstic  Pogled mreže 

Padajoče

18 Artiklov

na stran

Pogled vrstic  Pogled mreže 

Padajoče