Artikli v košarici ×

V nakupni košari ni artiklov.

Redoljub

REDOLJUB VAM DOSTAVI VSE
PISARNIŠKE POTREBŠČINE

info pomoč:
tel. 070 377 577
info@redoljub.si

MARKERJI ZA BELE TABLE

Piši briši markerji ali flomastri za table so namenjeni pisanju in risanju po belih tablah in drugih gladkih površinah. Na voljo so z okroglo konico, ki je uporabna za pisanje ter poševno prirezano konico namenjeno risanju in skiciranju. Črnilo markerjev se ob uporabi hitro osuši, posebna tehnologija črnila Cap-Off pa skrbi, da se marker ne posuši tudi če ga pustimo nekaj dni odprtega brez pokrovčka. V ponudbi je širok izbor barv in debelin konic. Sledi markerja z lahkoto odstranimo s krpo. Za temelitejše čiščenje priporočamo uporabo gobic ter čistil za bele table
Markerji za papir imenovani tudi Flipchart flomastri so namenjeni pisanju po blokih papirja, predvsem flipchart blokih. Črnilo je šibkega vonja in ne prodira skozi papir.
Kredni marker je pisalo za steklo na vodni osnovi, namenjeno pisanju po vseh steklenih površinah in črnih tablah. Zaradi velike prekrivnosti je primeren tudi za gladke temne površine. Zelo primeren za izložbe ter okenske dekoracije. Zbrišemo ga z vlažno krpo. Na voljo je v različnih debelinah konice in široki paleti barv.
Prikaži opis

17 Artiklov

na stran

Pogled vrstic  Pogled mreže 

Padajoče

17 Artiklov

na stran

Pogled vrstic  Pogled mreže 

Padajoče