Redoljub - obletnica


Januarja 2014 smo odprli spletno trgovino. Sprva smo prodajali pisarniške potrebščine, kasneje pa smo prodajni program razširili na razne potrebščine, ki jih potrebuje vsako malo podjetje.

Začeli smo z nekaj posamični naročili in v desetih letih prišli do več tisoč naročil na mesec. Zdaj pri nas redno naroča preko 30.000 kupcev, večinoma podjetja, pa tudi veliko posameznikov.

Naše vodilo ostaja ves čas enako, in sicer najboljša možna storitev, predvsem hitra dobava in dostava. Celoten prodajni program skušamo imeti na zalogi in veliko večino naročil odpremimo na dan, kot prejmemo plačilo.

Blagovna znamka Redoljub je bila registrirana decembra 1990, in že 34 let prinaša red v vašo pisarno. Pod tem imenom smo začeli prodajati prve izdelke. To so bili registri in ločilni listi, ki so bili takrat novost na slovenskem trgu.

Kakor nakazuje že ime znamke, Redoljub - red in ljub, je le-ta z leti postala pojem za pisarniške izdelke, ki ohranjajo red v pisarnah po celotni Sloveniji. Še danes pod blagovno znamko Redoljub prodajamo izdelke v ta namen.