Artikli v košarici ×

V nakupni košari ni artiklov.

Redoljub

REDOLJUB
SPLETNA PRODAJA

info pomoč:
tel. 070 377 577
info@redoljub.si

Redoljub - opis postopka nakupa

Postopek nakupa na spletni strani poteka v naslednjih fazah:

1. Izbor izdelkov:

Izdelke, ki jih želite kupiti, izberete iz kataloga na spletni strani tako, da na strani želenega izdelka vnesete želeno količino in kliknete na gumb V KOŠARICO. Nato kliknete gumb NADALJUJ, če želite kupiti dodatni izdelek, ali gumb ZAKLJUČEK NAKUPA, če ste z izborom končali.

Izdelek najdete tako, da ga poiščete med kategorijami in podkategorijami izdelkov v navigacijskem meniju na levi strani zaslona, ali pa vnesete karakteristične znake izdelka v iskalnik, ki vam izpiše izdelke in kategorije, ki vsebujejo iskani niz znakov.

Med izbiranjem izdelkov lahko preverite količino že izbranih izdelkov s klikom na povezavo MOJA KOŠARICA na vrhu strani.

Izbiranje izdelkov zaključite tako, da po izbiri izdelka kliknete gumb ZAKLJUČEK NAKUPA, ali kadarkoli kliknete na povezavo BLAGAJNA na vrhu strani.

2. Vnos podatkov o kupcu, plačilu in dostavi:

Po končanju izbora izdelkov pridete v fazo zaključka nakupa (imenovano tudi blagajna), kjer vnesete podatke o kupcu, o naslovu na računu, o naslovu za dostavo, ter izberete način dostave in način plačila.

3. Kontrola in poprava vnesenih podatkov in izbranih opcij:

V fazi zaključka nakupa lahko preverite in popravite vnesene podatke ter izbranI način dostave in plačila.

Količino kupljenih izdelkov lahko spremenite tako, da vnesete novo količino pri posameznem izdelku, ali izdelek povsem izbrišete s klikom na križec ob izdelku. Če želite dodati izdelke, se morate vrniti v prejšnjo fazo s klikom na povezavo POPRAVITE V KOŠARICI in tam na povezavo NADALJUJTE Z NAKUPI.

4. Končanje nakupa:

Ko so vsi podatki za vaš nakup pravilni, nakup zaključite s klikom na gumb ODDAJ NAROČILO. Če ste izbrali plačilo s kartico, boste dodatno preusmerjeni na stran, kjer vnesete podatke o kartici in nato še varnostno kodo, ki vam jo za odobritev plačila posreduje banka, za končanje nakupa pa kliknete na gumb PLAČAJ, s čimer je nakup končan. Če ste izbrali drug način plačila, je postopek nakupa končan s klikom na gumb ODDAJ NAROČILO.

V primeru uspešno oddanega naročila ste preusmerjeni na stran, kjer se izpiše obvestilo o nakupu in številka naročila. V nekaj sekundah dobite tudi avtomatično elektronsko sporočilo s podatki vašega naročila.

V primeru, da plačilo s kartico ni bilo uspešno, vas spletna stran o tem obvesti in s tem je postopek neuspešno zaključen. Zaradi varnosti internetnih plačil ne morete s klikom nazaj ponovno plačati istega naročila s kartico, ampak morate postopek ponoviti od začetka. Če želite že oddano naročilo, ki s kartico ni bilo uspešno plačano, plačati na drug način, nas lahko o tem obvestite po elektronski pošti in vam bomo poslali predračun na podlagi vašega neuspešnega naročila.

5. Dobava naročenega blaga:

Po prejemu plačila (če je vse naročeno blago na zalogi) damo naročilo v pripravo in ga nato odpremimo (izročimo paketni distribuciji). O obeh dejanjih dobite avtomatsko elektronsko sporočilo.

Po oddaji blaga paketni distribuciji nimamo več nadzora nad blagom in morate morebitne spremembe ali napake glede dostave urediti s paketno distribucijo, ki je navedena na elektronskem sporočilu, s katerim smo vas obvestili o odpremi.